2020. november 6., péntek 19-óra Szeged, Oroszlán u. 6.
Menü:
- Figula Rosé '20
- Ízek a konyhából pirítóssal /pármai sonka,hideg libamáj,tatárbifsztek,sajt,fűszervaj/
- Figula Zenit & More '20
- Figula Sóskút Olaszrizling '18
- Sajtos cukkini röszti,karamellizált körtével
- Figula Száka Olaszrizling '18
- Mandulás sügér,sáfrányos rizottóval
- Figula Öreghegy Cabernet Sauvignon '17
- Kacsamell kakukkfüves batátakrémmel és burgonyafánkkal
Desszert:
- Áfonyás csokoládé trüffel
Helyfoglalás: Börcsök Zoltán
Telefon: +36 20921-4463
Email: boroszoli68@gmail.com vagy a helyszínen.
A program ára elővételben: 10.500.-Ft/fő
Helyszínen: 13.000.-Ft/fő
Várjuk szeretettel!
Vissza