Menü
Gilvesy S.Blanc '17
Csicseriborsó lepény zöldfűszeres padlizsánkrémmel
Gilvesy Bohém '18
Kapribogyóval pácolt lazac carpaccio snidlinges citrushabbal
Martinus Olaszrizling '18
Brokkolileves tejhabbal és pirított mandulával
Gilvesy R.Rizling '17
Krémes rizottó friss bazsalikommal és tökmagbundában sült kecskesajttal
Gilvesy Mogyorós S.Blanc '17
Kolozsvári szalonnában sült erdei gombás nyúlgerinc,dijoni mustáros zöldség krémmel és pirított macesszel
Martinus Kékfrankos '17
desszert
Szilvás panna cotta fahéjjal és rózsasborssal
Helyfoglalás:
Börcsök Zoltán +36 20-921-4463,
boroszoli68@gmail.com
vagy a helyszínen.
A program ára elővételben :10.500.-Forint/fő
Helyszínen: 12.500.-Forint/fő
Várjuk szeretettel!