Menü:
Illyés Kúria Kadarka '18
Maurer Oszkár "Krisztus" Kadarka '17
Kajmak, ajvár,házi kenyér
Dukay-Sagmeister "Dévás" Kadarka '16
Gránátalmás kacsamell saláta
Illyés Kúria Pinot Noir '18
Paprika rizottó pármai sonkában sült bivalymozzarellával
Dukay-Sagmeister Pinot noir '16
Konfitált marhapofa málnás céklapürével és polenta chipsszel
Maurer Oszkár "Kárász" Pinot Noir '15
Illyés Kúria Cab.Sauvignon '17
Desszert: Csokoládés sajttorta
Helyfoglalás: Börcsök Zoltán +36 20 921-4463
boroszoli68@gmail.com vagy a helyszínen.
A program ára elővételben:12.900.-Forint/fő
helyszínen:14.900.-Forint/fő.
Várjuk szeretettel!