Menü:
Case Paolin Spumante Brut Asolo Prosecco Superiore-DOCG.
Aperitivo-Nyitány: ropogós kapribogyó, kaprigyümölcs, Caterai szardella kaprilevéllel, olivabogyó, olivabogyó-pástétom
Antinori Castello Della Sala San Giovanni della Sala 2018 Orvieto
Antipasti-Előétel: sonka: prosciutto, culaccia, fiocco - párosítva: cardi, tengerikömény, giardiniera, vegyes zöldségek, Caponata, szicíliai padlizsánragu
Mastrojanni Rosso di Montalcino 2017 DOCG.
Tormaresca Néprica Primitivo 2017
Tészta és rizs (finocchietto marino) variációk pesto di paccasassi,tengerikömény pesto és pesto Baroccoval (pesto szárított paradicsom, pirított mandula, érlelt ragusai Caciocavallo sajttal és Cerasuolo di vittoria borral)
Succo bergamotto (bergamottnarancslé)
Formaggi (sajtok)-telaggio, parmigiano, strachi tund-mellé fügemelasz, Balzsamecet, Fügekaktuszkompót (melassa di fichi, balsamico, composta fico d'india) Olio, Olivaolaj
Castello di Monsanto Chianti Classico 2016
Bergamottnarancs-likőr (liquore bergamotto)
Desszert:
Csokoládéval bevont olivabogyó (Olive ricoperte cioccolato) Cantucci
Helyfoglalás:
Börcsök Zoltán
Telefon: +36 20 921-4463
Email: boroszoli68@gmail.com
vagy a helyszínen.
A program ára elővételben: 17.500.- Forint/fő
Helyszínen: 20.000.- Forint/fő
További borvacsora időpontjaink:
- Nov. 8. péntek St. Andrea pincészet
- Nov. 29. péntek Heimann Birtok és Sebestyén Csaba & Csilla Szekszárd
- Dec. 20. péntek, Demeter Zoltán Tokaj
Várjuk szeretettel!