Menü:
ST.Andrea Napbor '18
Oliva tapanád tökmagos fűszervajjal és házi kenyérrel
ST.Andrea Egyetlen Egri Grand Superior Cuvée '17
Feta sajtos sütőtök krémleves fenyőmaggal és kakukkfű olajjal
ST Andrea Áldás'17
Aszalt szilvás kacsacomb céklakrémmel és vargányás rizottó ropogóssal
ST.Andrea Hangács '17
Konfitált marharostélyos grillezett zöldségpürével,olivás-szárított paradicsomos burgonyafánkkal
ST.Andrea Axios Egri Bikavér Grand Superior '16
Desszert:
Meggyes mille feuille fahéjas sodóval
Helyfoglalás:
Börcsök Zoltán +36-20-921-4463,
boroszoli68@gmail.com vagy a helyszínen.
A program ára elővételben: 13.800.-Ft/fő
helyszínen: 16.000.Ft/fő.
Várjuk szeretettel!